Lavanta Yağının Faydaları Nelerdir Nasıl Kullanılır

Lavanta Yağının Faydaları Nelerdir? Nasıl Kullanılır?
 
 
Lavanta Yağının Kullanım Alanı Geniş Olup Kozmetikten Sağlığa Birçok Alanda Kullanımı Mevcuttur. İlaç Sanayinde Hammadde Olarak Kullanılır. Sakinleştirici ve Ağrı Kesici Özelliği Bilinen Özellikleridir. Çalı Görünümünde Olup Hoş Bir Kokusu Vardır.

1. Uyku Problemlerini Giderici Özelliği Sayesinde Kolayca Uykuya Dalmak Mümkündür. Yastığınıza 2-3 Damla Lavanta Yağı Damlatarak Kısa Süre İçerisinde Uyuyabilirsiniz.
2. Cilde İyi Gelen Yumuşatan ve Ferahlatan Etkisi Sayesinde Pürüzsüz Bir Cilde Kavuşmak Mümkündür. Pamuk Yardımı İle Cildinize Masaj Yaparak Uygulayabilirsiniz.
3. Antiseptik Etkisi Sayesinde Yaralarınızın Çabuk İyileşmesine Sebep Olmaktadır. Özellikle Güneş Yanıklarında Rahatlatıcı Etkisi Görülmüştür.
4. Çok Hoş Bir Kokuya Sahip Olan Lavanta Bulunduğunuz Ortamı Kısa Süre İçerisinde Canlandırır.
5. Özellikle Yağmurlu ve Nemli Havalarda Romatizmal Ağrıların Baş Göstermesiyle Dayanılamayacak Ağrılar İçin Mucizevi Bir Çözümdür. Ağrı Kesici Özelliği Sayesinde Kas Ağrılarını Dindirir ve Vücuda Rahatlama Hissi Verir.
6. Saç Diplerine Masaj Yapılmak Suretiyle Yedirilen Lavanta Yağı Kısa Süre İçerisinde Kepeklenmeyi Giderir ve Saçın Uzamasını Sağlar. Kullanılan Şampuanların İçine de 1-2 Damla Eklenirse Aynı Etkiyi Göstermektedir.
7. Soğuktan Oluşan Dudak Çatlamalarının Tedavisinde Kullanılır.
8. Siğil ve Virüsten Kaynaklanan Uçuklara Sürüldüğü Takdirde Kısa Süre İçerisinde İyileştirici Etkisi Görülmektedir.
 
Sipariş Vermek İçin Tıklayınız
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.